top of page

waarom meedoen

 

De wereld verandert. Klimaatverandering raakt alle bevolkingsgroepen wereldwijd. Een economie gebaseerd op grenzeloze groei is niet langer houdbaar. De vraag is: wat doen wij? Wat doen de gemeenschappen? 

Nieuwe economie

In de huidige omstandigheden groeit een andere eco­­nomie die oplossingen biedt voor de uitdagingen van vandaag. In deze nieuwe economie organiseren mensen zich steeds vaker in coöperaties die uitgaan van sociale productie en een democratische organisatie van werk met respect voor de natuurlijke omgeving.

Kom in actie

Door rechtstreeks producten af te nemen van dit soort coöperaties, kan lokaal maximaal geprofiteerd worden van de opbrengst. Hiermee injecteer je direct in de nieuwe economie en voer je actie door bewust te kopen.

Voor een ander Europa, koop rechtstreeks!

Solid. Europe is een initiatief van Possible Today Foundation. Deze stichting ontwikkelt nieuwe manieren van consumeren, werken en samenleven. Daarnaast zoekt de stichting actief samenwerking met bestaande initiatieven. Lokaal en internationaal. Possible Today Foundation biedt manieren om de transitie veerkrachtig in te gaan met z’n allen. Lokaal, gedragen door de gemeenschap, dicht bij mensen. Zodat daadwerkelijk iedereen kan meedoen.

Insta en Fb - Je stemt elke dag met je m

Possible Today Foundation organiseert importcampagnes om de verkoop van producten van Europese coöperaties te stimuleren en zo alternatieve economieën te verstevigen. De stichting werkt hierbij nauw samen met de Vlaamse coöperatie Eco & Fair.

POS Logo_PAY RGB 2.png
DSC_1754.JPG

“Heerlijke eerlijke

solidaire producten.”

— Helen Janssen, deelnemer

scopti 1336.jpg

“Deze nieuwe collectieven

kunnen de handel

(en onze steun)

goed gebruiken.“

— Nico van Noorloos, deelnemer

bottom of page